| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Sťažnosti na adminov fofos.sk | Gaming | Forum / Sťažnosti na adminov /

superhero

Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7  »» 
Člen
#61 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:26 | Zmenil/a: ondrej
Odpovedať 
:D:D:D:D:D:D:D
Člen
#62 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:27 | Zmenil/a: jurky13
Odpovedať 
Ondrej
ja este nepoznam website kde by sa platilo za upolad... ale nevadi..mozno ty poznas...
.. ja uploaduj veci na www.ulozto.sk . Kliknes na prehladavat .Vyberies kde mas demo a das nahrat subory . Po uploadnuti ty askoci stranka ,kde ti vypise nazov linku...je to zeleny text.. a to skopirujes a das to tu..
Člen
#63 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:28
Odpovedať 
ja som to ulozil na ulozisko.sk ab.demo a ja neviem ako to tu datt
Člen
#64 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:32
Odpovedať 
a sak som ulpadoval a nic musim tam bit zaregistrovani ci co
Člen
#65 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:45 | Zmenil/a: ondrej
Odpovedať 
:D:D:D:D:D:D:D:D
Člen
#66 | Zaslané: 13 Júl 2010 10:46 | Zmenil/a: ondrej
Odpovedať 
(O_o) bbozeee
Člen
#67 | Zaslané: 13 Júl 2010 11:02
Odpovedať 
Dajte mu uz konecne niekto BAN, milost velebnosti, prosim...
Člen
#68 | Zaslané: 13 Júl 2010 14:18
Odpovedať 
dal som na youtube. poslem stranku a kuuknete
Člen
#69 | Zaslané: 13 Júl 2010 14:55
Odpovedať 
Ondrej, gratuljem v mojich očiach nesieš na svojich pleciach prvenstvo, prvenstvo v najnižšom IQ aké som kedy dokázal odpozorovať....
Člen
#70 | Zaslané: 13 Júl 2010 16:48
Odpovedať 
..vies co Ondrej..väčšieho tupca ako si ty... to uz take bolo tazke hodit tona neaky server ? ..ale ty nee ty si to das na youtube.. oohh.. neviem si predstavit co z teba zijde. :D ..jak ch...j som pisal tu navod.. i tak si robis po svojom..myslis ze niekto bude chciet pozerat demo od takeho ?
Člen
#71 | Zaslané: 13 Júl 2010 21:38
Odpovedať 
podľa mňa Ondrej hackol jútub a dokázal tam nahrať video s príponou .dem :)
Člen
#72 | Zaslané: 17 Júl 2010 21:44
Odpovedať 
boha sak som to uploadoval na to ulozto ci jaku ste mi dali stranku ale mi nenaskocilo zadni zeleny ramce ale ja nato us jebem viete proc proto ze ja nebudem robit vasu pracu ket vi si neviete medzi sebou dohodnut ze kto dedi bude pritomni na SH tam ne to je jedno viem ze mate as bvlasni sukromni zivot ja to beriem ale preco aspon ket kazdi vam potvrdi ze tu bol citer a dame vam ip. a meno preco nedate ban sak ket celu jednu mapu sme vseci v specte lebo ten kukot s SPEEDHACKOM A AIMBOTOM ta do pice ale sak mne to astak nevadi mne ket sa nedary na sh gamingu idem na sh mojho kamosa je toto iste as na knife su tam ine tak mne to nerobi probleem ale je mi luto tich co sa tam nudi lebo ten cheater skurveny bavi chuja zo seba ok vsedko z mojej strany sri za pismo ale sa mi to pletie som bival 12 rokov v liberci v cechach a us 5 rokov bivam na slovensku na vichode tak sory
Člen
#73 | Zaslané: 19 Júl 2010 13:27
Odpovedať 
PICI TO CO TOTO MA BIT HRAC MENOM M1.NO DOSTAL BAN PERMANENT SOM POZERAL BANLIST A TERAS JE NA SUPERHERO A CHEATUJE JAK KOKOT US MA TO NEBAVI PIT CELE 2 MAPY V SPECTE KURVA JA , OR! , FLOW , SME DOSTALI TAKE NERVI POL HODINI VIPISUJEME ADMINOVI NA CELOM GAMINGU NENI JEDEN ADMIN MA TO STVEE STVEEEEE
A JAK JE TO MOZNE ZE DOSTAL PERMANENT : A HRAAAAA JAK
Člen
#74 | Zaslané: 19 Júl 2010 17:48
Odpovedať 
ach daj si facku prosim ta a nauc sa pojmy, potom sa tu nebudes strapnovat...
Člen
#75 | Zaslané: 20 Júl 2010 15:38
Odpovedať 
ja to jebem jurky mi da ban zato ze som napisal " jurky proc nebolo rr si vibabrany mas lvl tak retry nedas ale inak das " a zato ban nech si ho vifajci kokot
 Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS