| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Sťažnosti na adminov fofos.sk | Gaming | Forum / Sťažnosti na adminov /

superhero

Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7 
Člen
#91 | Zaslané: 20 Júl 2010 23:10
Odpovedať 
..ja som ti nepovedal, ze travis svoje dlhe chvile za PC ... ale myslim si ,ze so svojim spravanim disponujes akurat v neverbalnej komunikacii.
Člen
#92 | Zaslané: 20 Júl 2010 23:27
Odpovedať 
Na to aby bol človek úspešný v spoločnosti, dostal ľudí do štádia aby ho mali radi natoľko, že zaňho budú hlasovať, potrebuje verbálnu komunikáciu :D čiže nemusíš mi veriť ale som úspešný aj v tej verbálnej :) a majú ma radi práve pre to správanie :) samozrejme chyby na osobnosti má každý, ale tie moje sa nijak netýkajú CS a preto sú mimo diskusie :)

Moje správanie nepoznáš ani z jedného promule, ako som už povedal ja si berem tváre, a práve mám na seba tú útočnú, už stojím na šachovnici, už niet cesty späť :) URL na pobavenie :)
Člen
#93 | Zaslané: 21 Júl 2010 09:38
Odpovedať 
Nedeľná chíľka poézie v podaní DuchCick-a :D:D:D
Člen
#94 | Zaslané: 21 Júl 2010 14:24
Odpovedať 
cisto jjak homo sapiens palestyna di pice vizeras jak skrob ty kokot jurky je jediny normalny zvas silent pici sa uvedom a co to ma bit zas 7 day SAK ma pustilo sako tak co
DUCHCICK ti si vistrihol partnerku alebo parlnera vizeras jak GAY tak asi preto
Člen
#95 | Zaslané: 21 Júl 2010 14:51
Odpovedať 
Ondrej, ty si ťažko zaostalý človek :D s tvojím iq zaostávaš za sovou (všeobecne symbol múdrosti je paradoxne jeden z najsprostejších tvorov, keď sa jej nechce lietať, tak si proste aj tri kilometre prejde pešo :D)
Člen
#96 | Zaslané: 21 Júl 2010 20:15
Odpovedať 
Ondrej, rád by som tvojim rodičom ukázal čo tu predvádzaš. Určite by sa potešili aký ma ich syn bohatú slovnú zásobu a ako perfektne ovláda gramatiku... Zišiel by sa baník aj na web ;)
Člen
#97 | Zaslané: 26 Júl 2010 10:34
Odpovedať 
Silent plis prid dakedy na SH su tam vždy 2ja heaty M1.no , M1.so . ony sa chvalia ze maju take ip: co sa im vzi meny ony us dostaly ban permanent ale ajtak choda da sa tim daco robyt __??? seru maa
Člen
#98 | Zaslané: 26 Júl 2010 12:19
Odpovedať 
Ondrej
..dneska rano dostali uz ban obidvaja.. ale jediny kto ma zavolal bol halucinogenonm na FB.. takze ked su tam alebo ini cheateri tak mi napis na FB,pokec, ICQ,... maju dynamiku takze ako hraju sa odpojte...
Člen
#99 | Zaslané: 27 Júl 2010 11:38
Odpovedať 
ok daj mi FB A POKEC
 Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS