| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Sťažnosti na adminov fofos.sk | Gaming | Forum / Sťažnosti na adminov /

admin

Page:  1  2  »» 
MeThoDMaN
Člen
#1 | Zaslané: 13 Júl 2010 18:33
Odpovedať 
za cely den ani jeden admina na superheru...cely den tam cheatuje k*k*t s nickom ? ....ani jeden admin za cely den!!!!!!!!!
origon
Člen
#2 | Zaslané: 13 Júl 2010 19:04
Odpovedať 
Sice je to pravda, ale admini mají taky na práci něco jiného než být celý den na SH... jsou to jen lidi :) Jurky ještě nemá práva, Silent má bohužel ban, takže z těch co tam občas chodí zbývá Rajo a Nightingale.
Člen
#3 | Zaslané: 13 Júl 2010 20:11
Odpovedať 
SH je stale nefunkcny, pracuje sa na novom Superhere...to ze tam nechodia admini je kratkodoba zalezitost a vopred ohlasena, takze klud
Člen
#4 | Zaslané: 13 Júl 2010 21:43
Odpovedať 
tak ako origon hovorí, dneska som ratoval kosačku lebo ani za boha máriu nešla naskočiť...zajtra idem do Martina na celý deň takže ani zajtra na SH nebudem...a o tom novom SH by som nešíril hoax lebo...poznáme ako to bude :P
Člen
#5 | Zaslané: 14 Júl 2010 01:35
Odpovedať 
no lebo my cez leto vážne nemáme čo iné na práci len celé dni na super hero sedieť.
Člen
#6 | Zaslané: 14 Júl 2010 06:36
Odpovedať 
juuuuj lidičky, sedel by som aj cely den :) aj na SH do pohody :) len nejak mi dlhodobejsie stagnuje pristup k netu, tak bez netu adminovanie nebude :)

mimochodom, mod SH je fajn a dost zaujimavy, ale i tak to nema na W3 mod, ktorý ak dobre viem, tak na gamingu neni, tak asi zalozim topic, co na to hraci povedia, podla mna by sa to ujalo rychlo a tam je to očekovatelné skor ako na SH.

Mimochodom zdravím aktivistov, čo sa postarali o nových sponzorov združenia ako som si všimol a tak isto aj designerov :) GJ :)

váš lazy
Člen
#7 | Zaslané: 14 Júl 2010 23:09
Odpovedať 
lazy*bullet:
juuuuj lidičky, sedel by som aj cely den :) aj na SH do pohody :) len nejak mi dlhodobejsie stagnuje pristup k netu, tak bez netu adminovanie nebude :)

ale napísať, to vieš...
Člen
#8 | Zaslané: 15 Júl 2010 03:19
Odpovedať 
Cez automatickú práčku predsa ...
MeThoDMaN
Člen
#9 | Zaslané: 23 Júl 2010 13:28
Odpovedať 
zase ani jeden admin za cely den!!!!muzem toto doslova a do pismene j ****!!! za cely den ani jeden admin....malo adminu nebo ja uz nevim doprdele!!!!! ani zahrat si nemuzes na svojom oblinenem serveru nebo se vzdy najde nejaka p*** co cheatuje...aj ti co maj uz permanent...fofos posledni dobou stoji za hovno!!! a nejsem sam kdo si to mysli
Člen
#10 | Zaslané: 23 Júl 2010 15:22
Odpovedať 
prazdniny+30stupnove horka urcite nepomozu tomu aby tu admini sedeli a hrali cs ...
Člen
#11 | Zaslané: 23 Júl 2010 19:10
Odpovedať 
Methodman ma bohuzial teraz pravdu...
origon
Člen
#12 | Zaslané: 23 Júl 2010 22:01
Odpovedať 
Má pravdu, ale když si přečteš příspěvek tak asi pochopíš že to jsou jen lidi :)... když tam je cheater tak odejděte a přijďte až tam nebude ;)
MeThoDMaN
Člen
#13 | Zaslané: 24 Júl 2010 09:50
Odpovedať 
chapu to ale ani jeden admin za celej den?chce to vic adminu.... jedinej skjurky dosel....!! respect pred jurkyym :D
Člen
#14 | Zaslané: 24 Júl 2010 10:06
Odpovedať 
Ako tak čítam tak váš sociálny život musí mať úroveň humoru Billa Cosbyho. Skúste niekedy vypnúť CS potom facebook potom PC a vybehnúť niekam von a nie tu riešiť veci typu, "ach jaaaaj, celi den hram na superhire a ani jeden admyn tam neprynde, robre s tim nieco lebo to sa neda vidrzat" alebo " ja kcem bit admynom, mozem? nemam stim mam trynast rokof ale ovladam AXM aj BMX"

Live your life bitches!
Člen
#15 | Zaslané: 24 Júl 2010 10:55
Odpovedať 
.. Lukas ide o to admini bud maju pracu alebo musia vybavovat neake tie vecicky.. ja mam brigadu v internete tak kvoli tomu tam aj skocim na server lebo sa aj obcas nudim. Nechap ich zle ale oni tiez maju vlastny zivot hoci by mohli castejsie chodit na server. Z domu sa nepripajam na SH. Keby ste aspon napisali na ICQ ,ze je cheater. No prihlasim sa na ICQ ,ziadna sprava o cheateroch akurat od kamaratov. .. takze ked je cheater staci napisat. Chodim tak na ICQ raz za hodku na 5 mins.
 Page:  1  2  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS