| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Sťažnosti na adminov fofos.sk | Gaming | Forum / Sťažnosti na adminov /

admin

Page:  ««  1  2 
Administrátor
#16 | Zaslané: 24 Júl 2010 14:15
Odpovedať 
ja sa momentalne nudim az neskutocne moc, ale az budete chodit hravat na PUB1 alebo Dust 2 a tam bude cheater az potom ma to bude zaujimat; SH je server, ktory je z tych nasich pub serverov asi najmenej zaujivy pre adminov a predsa je jediny na ktorom sa hra
MeThoDMaN
Člen
#17 | Zaslané: 24 Júl 2010 17:03
Odpovedať 
macka si uplne mimo...nechcem byt admin ...neseru se do neceho co neumim... chapu ze tu nemuzete byt porad..ale aspon jednou za den muze nekdo snad prijit...ty bille cosby...pustil si tu nehoraznou sracku :D ven chodim porad....ale nekdy je treba zajit domu a najist se atd....a stejne stiham byt na SH...nepis sem zbytecne voloviny prosim te
Člen
#18 | Zaslané: 24 Júl 2010 23:57
Odpovedať 
keby máš v hlave aspoň toľko čo tu hráš, pochopíš, že to nebolo na teba, ale to príde asi vekom. a pri jedle cs, doma cs, vonku o ňom snívaš ako väčšina chlapcov o jebačke. takých ako ty milujem sťa krtko betón. vyjadruj sa k veciam o ktorých niečo vieš a ktoré sa ťa aspoň trochu týkajú.....
MeThoDMaN
Člen
#19 | Zaslané: 25 Júl 2010 10:08
Odpovedať 
macka....hram cs tak dlouho co ty si prisel na to ze to co mas mezi nohaMA tak neni jenom k curani...nerob ze sebe velkeho myslitele a hrace....nehram cs v kuse..ale vzdy si najdu cas a chut si ho zahrat... a ty nemluv o tom po cem ti je .........
Člen
#20 | Zaslané: 25 Júl 2010 13:05
Odpovedať 
Zas nepochopil, kámo, končím túto debatu, nemá to vôbec zmysel :) Have a nice day ;)
MeThoDMaN
Člen
#21 | Zaslané: 26 Júl 2010 08:45
Odpovedať 
Zachvilu pojedu na SK tak jestli budes chtit tak muzem o tom nekde pokecat....to plati pro vsechny co me znaji z CS....... asi nejvic bych chtel poznat silenta jurkyho macku a nechat se poučit =) ozvete se kluci
Člen
#22 | Zaslané: 26 Júl 2010 13:31
Odpovedať 
Metho... no velmi rad.. ale ked prides tak kde ides presne... ?
MeThoDMaN
Člen
#23 | Zaslané: 28 Júl 2010 13:00
Odpovedať 
Marek..Borsky svaty Jur..ale mam auto takze muzem dat nekde sraz
MeThoDMaN
Člen
#24 | Zaslané: 14 Aug 2010 08:06
Odpovedať 
Zítra tam jedu...dej mi nejakej kontekt nebo neco...napis sem marku
Člen
#25 | Zaslané: 14 Aug 2010 18:34
Odpovedať 
. Lukas... no ja som momentalne odradeny na konci sveta..az vo Svidniku. Tak neviem ..ci to bude mozne. ..
MeThoDMaN
Člen
#26 | Zaslané: 15 Aug 2010 21:51
Odpovedať 
uz asi ne no..uz sem doma....jestli budes mit cas dojdi na sh su tam tri cheateri ...klasicky sh v deset vecer :D
 Page:  ««  1  2 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS