| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Tipy na zmenu webu fofos.sk | Gaming | Forum / Tipy na zmenu webu /

- Ako som si všimol -

Člen
#1 | Zaslané: 24 Júl 2010 08:18
Odpovedať 
Zdravím všetkých hráčov i adminov,
a ďalších

Chcel by som takú malú pripomienky trošku k úprave webu konkrétne banlistu. Ako som si všimol tak veľa hráčov sa sťažuje za neopravený ban, či je to cheating, urážka admina, alebo swearing,... a podobné... Na webu tak dochádza spamovaniu. A hráč s banom sa sťažuje že bol neoprávnený a pritom bol oprávnený. A tak chcem a myslím si že aj hráči by to prijali keby na banliste sa pridala kolonka pre adminov "Pridať demo" a pre hráčov "Pozrieť demo" a tak isto aj s screenshot-om... A tak si hráč pozrie demo, alebo screenshot a nepôjde sa stažovať na admina za neoprávneny ban.

Neviem či je to možné pridať na banlist, ale to nechám na to hl.admina, alebo čo má nastarosť web.

Zatiaľ ďakujem. A dúfam že budú ďakovať aj ostatný hráči.
Člen
#2 | Zaslané: 24 Júl 2010 14:53
Odpovedať 
zaujímavá myšlienka....len bude roboty to zrealizovať...
Administrátor
#3 | Zaslané: 24 Júl 2010 16:14
Odpovedať 
najprv by to chcelo zaplnit servre a potom sa mozno zaoberat takymito vecami
Člen
#4 | Zaslané: 25 Júl 2010 14:05
Odpovedať 
áno to je fakt...
Člen
#5 | Zaslané: 27 Júl 2010 23:03
Odpovedať 
Vo verzii AMXBANS 5.1b je mozno pridat komentar aj demo. Vo verzii AMXBANS 6.0.0 je uz viac veciciek, takze mozno sa toho dockame neskor, ked sa budu robit nejake veci ;)
Člen
#6 | Zaslané: 28 Júl 2010 20:09
Odpovedať 
Aspon sa hraci nebudu stazovat :-)
Kishimoto
Člen
#7 | Zaslané: 28 Júl 2010 23:04
Odpovedať 
ano vela ludi sa stazuje pretoze tiez som dolstal ban a uz 2 dni cakam na demo pretoze som citi nemal ale zatial som nevidel nic konkretny admin mi napisal ze dnes poobede ale nic nieje takze ak admini davaju bani za WH tak by mali tocit demo pretoze potom je s tim problem
Člen
#8 | Zaslané: 29 Júl 2010 09:33
Odpovedať 
ty máš problém so školou? teba by som prihlásil aj na leto do školy chlapček....
Člen
#9 | Zaslané: 29 Júl 2010 10:06
Odpovedať 
DuchCick

To bolo myslené na mňa?
Člen
#10 | Zaslané: 29 Júl 2010 10:08
Odpovedať 
Kishimoto:
ak admini davaju bani za WH tak by mali tocit demo pretoze potom je s tim problem

myslím, že to bolo myslene na toto :)

Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS