| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Neoprávnený BAN fofos.sk | Gaming | Forum / Neoprávnený BAN /

Ach jaj

Page:  ««  1  2  3  ...  13  14  15  16  17  18  19  »» 
Člen
#211 | Zaslané: 19 Júl 2010 00:34
Odpovedať 
Som sa stratil, aký silver? či myslíš od Silenta, keď som ho požiadal nech mi dá ban aby som sa učil na maturu? :D či nechápem čo vidíš :D
Člen
#212 | Zaslané: 19 Júl 2010 07:50
Odpovedať 
Player DuchCick
Bantype SteamID and/or IP address
SteamID no SteamID present
IP address 178.40.67.56
Invoked on 14-03-2010 - 02:47
Banlength Permanent
Expires on Not applicable.
Reason strielanie
Banned by Admin Silentnator 008 ()
Banned on Server fofos.sk gaming | SuperHero

..a keby to tak aj bolo preco pernament ?
Sabinator
Člen
#213 | Zaslané: 19 Júl 2010 08:27
Odpovedať 
No presne 1 minuta stopnut na hodinkach a pozerat .. 2 kolo ako ide ku katy rovno pozera na dvere proste ja to takto napisem v kazdej teme co si dostal ban si vravel zeje to skill ale ked som bol na serveroch a videl som ta hrat ked tam boli admini ledva si niekoho zabil ...
Člen
#214 | Zaslané: 19 Júl 2010 09:55
Odpovedať 
jurky13
:D :D :D Podľa teba má mať reason strieľanie niečo spoločné s cheatmi? :D Sme si so Silentom povedali, že však vybereme nejaký absolútne bizarný reason, za ktorý by musel dostať ban každý :D a keďže každý na serveri strieľa tak sme vybrali toto :D Musel som sa učiť na maturitu, a hoci som sa neučil, aj tak som nehral :D Však Silent sa asi vyjadrí :D

Sabinator
Hrávam pod rôznymi nickmi a záleží od toho či sa snažím a čí nie :D ale tá veta, sotva niekoho zabijem? :D Každý má dni že niekedy ide a niekedy nie :D posledné tri mesiace hrávam tak raz za týždeň, mám aj život chlape :D a to keď hrám tak s lyžicou zmrzliny alebo jedno akého jedla v papuli, s nohami vyloženými a v polohe v akej sa proste ťažko hrá.... môj FVT server bol aim a ti myslím Silent hrával som s ním s podobného dôvodu, tiež neveril že som čistý :D potvrdí, že my dvaja hráme v podstate ako dvojičky a u teba podľa predošlých slov ususdzujem že si jedno z tých detí čo stále mrnčí že "to je cheater!" pretože máš v rukách samé irelevantné dôkazy tako ako jurky totot demo alebo vyjadrenie v tom zmysle že "aj Silent vie prečo ti dal ban" :D :D a
popravde mám pocit že brácho hrá lepšie ako ja, predsalen to hráva o 600 percent častejšie :D

Ale čo tu budem, Sova demo pozrie, nasadí si slúchatka a uvidíš :)
Člen
#215 | Zaslané: 19 Júl 2010 10:36
Odpovedať 
..irelevantne dokazy ? .. kazdy sa vyhovara na SOUND ? no zaujimave.. na SH je spousta zvuku kde by si ucite nespoznal nejakeho playera..

.podla teba je admin ten,ktory ma na hlave sluchadla a a nic nerobi ako len rozoznava chodzu alebo beh hraca ? nenechaj sa vysmiat..
NightinGale
Člen
#216 | Zaslané: 19 Júl 2010 11:18
Odpovedať 
jurky prosim ta povedz ze si robis srandu ...
NightinGale
Člen
#217 | Zaslané: 19 Júl 2010 11:19
Odpovedať 
a inak rajo ak si uz tu tak by sme sa mohli stretnut a poriesit uz konecne to SH ... najblizsie 3 dni mam poobede do 22 cas takze kedykolvek
Člen
#218 | Zaslané: 19 Júl 2010 12:03
Odpovedať 
jurky13

zvlášť na tom deme, kde neboli žiadne iné zvuky :D,okrem toho tie zvuky dokonca napomáhajú identifikovať približnú polohu hráča :D,

NightinGale

mohli by sme znova nejak večer ako minule okolo deviatej... Takže rajo IRC kedy?
Sabinator
Člen
#219 | Zaslané: 19 Júl 2010 13:20
Odpovedať 
Jurky myslel si tento ban ?

Player DuchCick
Bantype SteamID and/or IP address
SteamID no SteamID present
IP address 95.102.80.116
Invoked on 05-03-2010 - 11:10
Banlength 240 minutes
Expires on 05-03-2010 - 15:10 (already expired)
Reason chod sa ucit :]
Banned by Admin Silent ()
Banned on Server fofos.sk gaming | SuperHero

Ja ty len toto napisem este pred 3 mesiacmi som hraval na Pub1 a vela adminov videlo ked som hraval ze niesom lama a viem hrat a ked tam bol cheater a bol tam i admin len som mu napisal a nepisal som viac racej som sa odpojil a potom uz ked tam nebol cheater tak som sa pripojil ...

A podla tvojich slov usudzujem ze ked mas 18 rokov mas zdelanie tak si Mr.boch ?proste stebov nema cenu pisat o bannoch mas Dinamicku IP.A nielen ja si myslim ze cheaty pouzivas.

A podla toho co som zacinal hrat na Sh a sa zacalo kolo hned si maval 3 lvl hlavne ked tam nebol admin ...A sound v 1 kole tasko na Sh lebo na Sh kazdy chodi v 1 kole spolu...
Člen
#220 | Zaslané: 19 Júl 2010 13:32
Odpovedať 
Sabi nie ten ban ale ten co som ja dal vypis.. tento akurat hovori o tom ,ze dostal ban ako tvrdil no ten co ja som dal vypis ten urcite nedostal aby sa isiel ucit....
Člen
#221 | Zaslané: 19 Júl 2010 13:44
Odpovedať 
Počkajte si na Silenta a moje tvrdenia vám potvrdí :D A to že ma bereš takto za cheatera mi jednoducho iba lichotí :) to znamená že asi viem hrať a vyvrátil si svoje predchádzajúce slová :) a mám 19

a keď sa tu tak oháňate banmi :)
21-11-2008 - 19:33 jurky13 Crim!n@l Cheating Permanent
08-11-2008 - 14:15 (1)jurky13 Crim!n@l Aimbot Permanent
11-10-2008 - 13:38 jurky13 Crim!n@l Aimbot Permanent
10-10-2008 - 18:37 jurky13 -DAVID- Cheating Permanent

až na to že tie moje boli dávané zo srandy, čo sme so Silnentom blbli :)
Sabinator
Člen
#222 | Zaslané: 19 Júl 2010 16:14 | Zmenil/a: Sabinator
Odpovedať 
Toto som tiez cital niektorej teme a tam si sa vyjadroval aj ty no a podla toho sa mi zda ze sa snazis zmenit temu :)
NightinGale
Člen
#223 | Zaslané: 19 Júl 2010 16:42
Odpovedať 
omg to si vazne este nikto nepozrel to demo ?
Člen
#224 | Zaslané: 19 Júl 2010 16:43
Odpovedať 
..asi ee...

Duchcick
.. achh sa bojim Duchcick ma odhalil... ?.. mentalne zaostaly do kedy ti budem vraviet ,ze hrajem cs v herni ? trubo ?
Člen
#225 | Zaslané: 19 Júl 2010 17:16
Odpovedať 
Jurky , len som poukázal na relevantnosť banov minulých, tá mentálna zaostalosť je u teba, že si to nepostrehol :) tak ako aj mentálnou zaostalosťou bolo hľadanie iných reasonov v predchádzajúcich banoch ako boli uvedené :)

No a snáď si ho už Sova pozrie nech už Jurky ďalej nešaškuje bo zabanuje aj Sovu :D
 Page:  ««  1  2  3  ...  13  14  15  16  17  18  19  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS