jurky13 :D :D :D Podľa teba má mať reason strieľanie niečo spoločné s cheatmi? :D Sme si so Silentom povedali, že však vybereme nejaký absolútne bizarný reason, za ktorý by musel dostať ban každý :D a keďže každý na serveri strieľa tak sme vybrali toto :D Musel som sa učiť na maturitu, a hoci som sa neučil, aj tak som nehral :D Však Silent sa asi vyjadrí :D
Sabinator Hrávam pod rôznymi nickmi a záleží od toho či sa snažím a čí nie :D ale tá veta, sotva niekoho zabijem? :D Každý má dni že niekedy ide a niekedy nie :D posledné tri mesiace hrávam tak raz za týždeň, mám aj život chlape :D a to keď hrám tak s lyžicou zmrzliny alebo jedno akého jedla v papuli, s nohami vyloženými a v polohe v akej sa proste ťažko hrá.... môj FVT server bol aim a ti myslím Silent hrával som s ním s podobného dôvodu, tiež neveril že som čistý :D potvrdí, že my dvaja hráme v podstate ako dvojičky a u teba podľa predošlých slov ususdzujem že si jedno z tých detí čo stále mrnčí že "to je cheater!" pretože máš v rukách samé irelevantné dôkazy tako ako jurky totot demo alebo vyjadrenie v tom zmysle že "aj Silent vie prečo ti dal ban" :D :D a popravde mám pocit že brácho hrá lepšie ako ja, predsalen to hráva o 600 percent častejšie :D
Ale čo tu budem, Sova demo pozrie, nasadí si slúchatka a uvidíš :) |