| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Neoprávnený BAN fofos.sk | Gaming | Forum / Neoprávnený BAN /

Ach jaj

Page:  ««  1  2  3  ...  13  14  15  16  17  18  19  »» 
Člen
#226 | Zaslané: 19 Júl 2010 17:18
Odpovedať 
.. hah neuveritelne vtipne...
Člen
#227 | Zaslané: 19 Júl 2010 17:41
Odpovedať 
to nebol pokus o vtip ...
Sabinator
Člen
#228 | Zaslané: 19 Júl 2010 17:59
Odpovedať 
Jurky nechaj to tak vidis ze on si bude tvrdit svoje.
Člen
#229 | Zaslané: 19 Júl 2010 18:24
Odpovedať 
.. Sabi ja ho mam uplne v pi... :D : D
Člen
#230 | Zaslané: 19 Júl 2010 21:02
Odpovedať 
Demo som ešte nepozeral ale asi idem ...

jurky tie výhovorky si nechaj na niekedy inokedy ...
Je fakt že si dal asi najviac neopodstatnených banov tu na gamingu.
Tiež je fakt že každá 3 téma je o tebe a o bane ktoré si dal. Nejdem tvrdiť že všetky sú neopodstatnené ale idem tvrdiť že minimálne 4 určite.
Inak ak niekto ide tvrdiť o zvuku ako ty že je to na nič ... tak nehnevaj sa na mňa ale neviem čo robíš potom v admin teame.

Je fakt že si tam na SH asi najviac napojený no ak budú mať tvoje prešlapy všetky byť tolerované len na úkor toho tak neviem ...

Toď vše odomňa
NightinGale
Člen
#231 | Zaslané: 19 Júl 2010 21:59
Odpovedať 
pozri radsej demo to hovori za vsetko
Člen
#232 | Zaslané: 19 Júl 2010 23:55
Odpovedať 
SOmelier
Prosim ta ake vyhovorky ?.. ja som nikdy nepovedal ,ze zvuk v CS je na nic.. tak az tak neprehanaj . Na SH skoro kazde hero ma svoj vlastny zvuk..ja som len napisal ,ze je to zbytocne. Lebo by si to ani ty nerozoznal, rozdiel su Classic servery a SuperHera...

.. co tym chces povedat , ze som z vas najviac na servery preto robim tolke preslapy ? Absolutne mimo si , nie ze najviac... od 12:00 do 19:00 nebol ziadny admin na servery ?okrem mna. Mozno i cely den nikto tam neprisiel , ale doobeda som to nepostrehol.. tiez mas prava na SH tak ich aj aspon s dostojnostou vyuzivaj...
Člen
#233 | Zaslané: 20 Júl 2010 00:01
Odpovedať 
DuchCick:
No a snáď si ho už Sova pozrie nech už Jurky ďalej nešaškuje bo zabanuje aj Sovu :D

:D:D:D:D

No ale k teme. Duch CS hrať vie takisto ako jeho brat. Ten ban kde je ten blbý reason je fakt len zo srandy keď sme boli na serveri len ja a Duch. No priznávam že som sa aj ja zmýlil keď som dal jediný neoprávnený ban a to duchovi za WH a to som si fakt nebol istý čo som ho spectoval dost dlho.
No a na deme fakt nič nevidno. Možno preto že je krátke ale pochybujem že by v duchovom PC boli také blbosti :)
Člen
#234 | Zaslané: 20 Júl 2010 00:52
Odpovedať 
jurky prečítaj čo som napísal ja potom si prečítaj čo si napísal ty potom ak to nepochopíš čo som chcel tým povedať si to prečítaj ešte raz a ak to ani po tom nepochopíš najdi si niekoho kto ti to vysvetlí ...
napísal som že ak tvoje prešlapy majú byt tolerovane len preto ze tam ako jediny chodis tak casto tak potom je to o ničom ...
Okrem iného neviem ako sa opovážiš dať ban za WH bez slúchadiel veĎ to je choré !!!
Sabinator
Člen
#235 | Zaslané: 20 Júl 2010 10:58
Odpovedať 
Jurky mozem sa ta spytat v herni ktorej robis kolko su tam PC a ma kadzy zvlast pripojenie ?:)
Člen
#236 | Zaslané: 20 Júl 2010 12:34
Odpovedať 
Sabi
.. ich je iba 8 : D ta co si ? od T-comu cez wi-fi router... :D a ten vedie do switchu kde su ostatne pripojene .. proste dynamika :D 4-ever.. na rapidshare
Administrátor
#237 | Zaslané: 20 Júl 2010 13:45
Odpovedať 
kazdy zvlast pripojenie? to si kde take videl
Sabinator
Člen
#238 | Zaslané: 20 Júl 2010 14:32
Odpovedať 
Sid ja viem len som sa chcel nieco ujistit :).
Sedlacko
Člen
#239 | Zaslané: 20 Júl 2010 15:03
Odpovedať 
Na superhere som kedysi hrával už dlhší čas. Ako pamatam si časy kedy to bol server na úrovni /ked este adminoval Medved/. Keď som tam po dlhom čase prišiel bol som naozaj zhrozený z jeho úrovne. Pýtam sa, to už môže byť admin teraz každý, bez ohladu na skúsenosti? Po serveri si behajú cheatri jedna radosť, ale samozrejme, admina / locker.skjurky??/ to absolútne nezaujíma. Jasné, veď som borec, mám najvačší level tak idem teraz owniť a prečo by som mal prichádzať o xp dakoho spectovaním. Minule bol over 10 na 6, samozrejme jurky hrá ďalej, keď mu tam vravím aby to rozhodil tak ma ignoruje...
BTW: pozeral som si to demo... Jurky sranduješ?
Člen
#240 | Zaslané: 20 Júl 2010 16:23
Odpovedať 
Sedlacko

.. tak teba som na servery videl dneska iba tak nevrav ,ze si uz od mna nieco pytal... ked este som ta vobec tam nevidel.. a dneska si akurat pytal aby som ich prehodil lebo bol over, pricom nebol...
 Page:  ««  1  2  3  ...  13  14  15  16  17  18  19  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS