| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Neoprávnený BAN fofos.sk | Gaming | Forum / Neoprávnený BAN /

Ach jaj

Page:  ««  1  2  3  4  5  ...  15  16  17  18  19  »» 
Administrátor
#31 | Zaslané: 3 Júl 2010 01:59
Odpovedať 
Sova:
connect cs.gaming.sk:27016

co myslis, ako som sa tam asi snazil pripojit predtym
Člen
#32 | Zaslané: 3 Júl 2010 09:24
Odpovedať 
jurky ako mna by len zaujmalo podla coho si usudil ze WH ...
80% fragov podla zvuku 20% luck nic podozrive tam nebolo nechapem ako ty mozes robit admina na servery omg nechcem ani vedet co by si dal mne keby tam pridem pod fake nickom
BRAIN ON !

na tom deme nebolo nic nezvycajne
NightinGale
Člen
#33 | Zaslané: 3 Júl 2010 17:49
Odpovedať 
podla mna je chyba v tom, ze nema STEAM ... myslim ze kazdy kto presiel z NS na STEAM vie, ze hra na st serveroch ma uplne ine rozmery ako ta na NS (cest vynimkam), ako clovek ktory hra na steame uplne inak posudzuje vsetko ostatne ako clovek ktory hra na NS ... moj nazor a myslim ze vacsina by so mnou suhlasila :D ... nehovorim ze to musi byt prave jurkyho pripad .. ale zvycajne tomu tak je
Člen
#34 | Zaslané: 3 Júl 2010 20:05 | Zmenil/a: CocaCola
Odpovedať 
Kolik:
Ano som tam moderatorom, uz si sa ma to pytal, ale na Silenta si nespominam :D

Aha :D .. nebol som tu tak dlho, že si s tade na nič nepamätám ..
Administrátor
#35 | Zaslané: 3 Júl 2010 23:54
Odpovedať 
NightinGale> STEAM ti nezaruci lepsiu kvalitu hraca. Stava sa ze kopec ludi to dostane ako dar, pripadne za dobre chovanie domka za upratanie, smeti atd.... Cize s kvalitou hraca a samotneho posudozvania to vela nema....(Nie vzdy)
Dost ludi osobne poznam ze su NS a ST sa na nich nechytaju.... Je to, bolo to a bude to vzdy v ludoch......That my opinion.......
Administrátor
#36 | Zaslané: 4 Júl 2010 00:17 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
OT: steam stoji asi 13€; minule som bol s kamaratkou na drahsom obede; asi tolko k teme steam

mimochodom Hellscream ako je na tom tvoja Dboys M4, uz si ju dal dokopy?
Člen
#37 | Zaslané: 4 Júl 2010 00:46
Odpovedať 
teraz bola zlava CS za 5,35 €
Administrátor
#38 | Zaslané: 4 Júl 2010 09:14
Odpovedať 
Smrto: Ale co ti poviem 2 mesiace som ju mal skoro rozobratu vymenene skoro vsetko na kompletku vcera mi to zlozil kamarat uvidime co to da.... Vediet ze budu s tym take problemy kupim nieco ine:( Ale to je OT tato tema je tu na riesenie niecoho ineho......Ak napis na icq;)
Člen
#39 | Zaslané: 4 Júl 2010 11:35 | Zmenil/a: somelierTOM
Odpovedať 
:D pozrel si to demo vobec niekto okrem mna ???
Administrátor
#40 | Zaslané: 4 Júl 2010 12:31
Odpovedať 
demo som videl, ale kedze nehram na SH neviem co je tam "normalne" a co nie; a ak nahodou mal WH chcelo ho to spectovat minimalne 3 kola a zo spectu
Člen
#41 | Zaslané: 4 Júl 2010 13:46
Odpovedať 
nič tam nevidno...
Člen
#42 | Zaslané: 4 Júl 2010 15:45
Odpovedať 
:D Jurky ty si trošku odveci, nič v zlom ale presne ako padlo, zo začiatku ten hráč za skalou, no potom??? nič tam nebolo, na základe jedného luck mierenie dávaš bany za WH? no ako prešľapyy, prešľapyy, ja byť sovou tak by som také časté fail netoleroval ....
Člen
#43 | Zaslané: 4 Júl 2010 16:22 | Zmenil/a: jurky13
Odpovedať 
Duchchick odveci si asi ty... ja som dlhsie spectoval .. ale nahral som iba tento kusok.. absolutne nechapem... no aj to je nieco ten hrac za skalou...ale hlavne potom ako vychadzal t z prednycj dveri.... na 100% vedel, ze vyjde..a ten bol LUCK ? hmm ?

..a to uz len Sova moze mi zobrat prava...a ked tak sa rozhodne. Ked nebude so mnou spokojny ma pravo ma vyhodit... urcite bude mat dovody . Myslim si , ze niektore tzv. ''preslapy '' boli kvoli tomu , ze sa snazim a nie len od...at ban do neznama, tak ty sa vobec nesprtaj vo veciach, v ktorych mas minimalne % uspesnosti..
Člen
#44 | Zaslané: 4 Júl 2010 18:20
Odpovedať 
?? :D aké percento úspešnosti, ty máš nízke percento úspešnosti v korektnosti udelených banov :D
NightinGale
Člen
#45 | Zaslané: 4 Júl 2010 19:26
Odpovedať 
hellscream ale ja som myslel aspon trochu suverennych hracov... nemyslim si ze by sova prijal niekoho so steamom par dni ako darcekom atd... myslel osm nakeho suverenneho hraca ktory hraval na NS a presiel na steam ze je to rozdiel a potom clovek hned bere trochu inak hru ...
 Page:  ««  1  2  3  4  5  ...  15  16  17  18  19  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS