| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Neoprávnený BAN fofos.sk | Gaming | Forum / Neoprávnený BAN /

Ach jaj

Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7  ...  17  18  19  »» 
Administrátor
#61 | Zaslané: 6 Júl 2010 12:51
Odpovedať 
Sid
tak toto je definicia na urovni :-D

Ja som uz dost stary, ale na druhej strane si celkom rad zahram po nociach. Hlavne teraz v lete, ked sa neda spat lebo mam v byte milion stupnov. A flakanie sa po baroch by som nepovazoval za "skutocny zivot" (mozno tak pre 16 rocneho je to nieco fascinujuce). Myslim si, ze casom vacsina ludi prehodnoti svoje priority.
Člen
#62 | Zaslané: 6 Júl 2010 12:54
Odpovedať 
Plne suhlasim Smrto :) Aj ked, obcas vypadnut na nejaky ten fest, popripade do restiky v prijemnej spolocnosti takisto nie je na zahodenie ;)
Administrátor
#63 | Zaslané: 6 Júl 2010 13:00
Odpovedať 
ja som sa vzdy pobavil, ked som sa behom roka napojil na G.SK v piatok, alebo v sobotu vecer a tam sa plno frajerov spovedalo ako pojdu pit a zit a pustali keci o tom ako ini neziju :-D nj cez tyzden ked si oni pisu domace ulohy a idu spat o desiatej, vysokoskolaci oslavuju az do rana a cez vikendy oddychuju pripadne si nieco naskrabu na seminar/cviko :P
Člen
#64 | Zaslané: 6 Júl 2010 14:09
Odpovedať 
:D:D Amen.
Člen
#65 | Zaslané: 6 Júl 2010 14:17
Odpovedať 
zabíjať piatkové a sobotné večeri pri cs? keď je najviac pičiniek v meste? nehrozí :) a flákanie po baroch je pre tých ktorý to vedia a nie pre tých aby sa tým chválili :) kedy ideme piť? :)
Člen
#66 | Zaslané: 6 Júl 2010 14:55
Odpovedať 
Tak tak Mačiak, súhlasím... Osobne uprednostňujem koverazáciu pri chladenom ako na FB :D

Neviem ako ty, ja idem dnes trošku vypustiť :)
Člen
#67 | Zaslané: 6 Júl 2010 15:07
Odpovedať 
Ja by som sa dnes zostrelil ale 9ty deň si asi dám pauzu. Cez weekend topfest a moc som ho nedospal ešte stále :D
Administrátor
#68 | Zaslané: 6 Júl 2010 15:22 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
ja by som to zhrnul v jednom vyroku; kto na to ma tak to pochopi "hovno nevylestis"
Člen
#69 | Zaslané: 7 Júl 2010 20:29
Odpovedať 
Myslím že nejako vám vypadla podstata tejto témy. Rieši sa tu problém kde jurky dal o5 neoprávnený BAN !!!
Ja som si to už pozrel a musel som zhodnotiť že nič podozrivé tam nebolo. Možno keby jurky nenatáčal demá ako noob 30sekúnd ale natočil min 2 herné kolá bolo by to o inom ale takto asi nie ... Preto navrhujem UNBAN a taktiež navrhujem aby si to sova pozrel ešte sám a aby jurky ostal pod dobrohladom pindrixa a sovatora ;)
Člen
#70 | Zaslané: 7 Júl 2010 21:23
Odpovedať 
veď jurky už je dosť dlho pod drobnohľadom nie? ktovie koľko takýchto banov podával....
Administrátor
#71 | Zaslané: 7 Júl 2010 21:26
Odpovedať 
stale som nenasiel chut pozriet si to demo, ale uz urcite zajtra ho kuknem, viete je to tak , ze na superhero tazko zozeniete admina, preto je na nich troska iny meter ako na beznych pub adminov.
Člen
#72 | Zaslané: 8 Júl 2010 10:10
Odpovedať 
.. DuchCick co tu trepes ? ... hraci su so mnou na mieru spokojni ,lebo na servery som najcastejsie z adminov... a obcas sa stane ,ze dam ban a je to neopravneny pravdepodobne.. tak dostane unban..ja neviem kolko ty si napocital, ale som zatial dal ''neopravnenych'' 6 banov, tak aspon sa nesprtaj...a mimochodom minule na rats som ti nechcel dat ban za swearing ,lebo si usiel.. inac by si dostal..si tam 10 mins.. a hned mi povies ci som ko..t ? sa spamätaj . Tu sa bavis na filozofa ale na servery si uplne mimo.

.. Myslite ,že ja nemam nervy na tych hracov na SuperHere ? .. mam uz po krk tych hlupych a snoobskych nadavok..hlavne ma upozornuju: daj kick , lebo campia, nech uz nepytaju xp, daj xp, vrat mi xp ,lebo ma kicklo...mozes prehodit moje xp na ineho hraca, preco nekickujes spect, kto je tvoj oblibenec ? a atd....Su to take trapne voloviny, kde sa mi az rozum zastavuje..

Ja som si nikde nepytal prava len na SH ,lebo viem,ze to je asi naj server ,kde chodia stale aj nejake individua..ktori nemaju ani hranice svojho zmyslania... K:O:
NightinGale
Člen
#73 | Zaslané: 8 Júl 2010 10:38
Odpovedať 
jurky13:
hraci su so mnou na mieru spokojni

no neuraz sa ale toto ma nadmieru dostalo ... nechapem preco tu vytahujes veci co ti povedia jeden dvaja hraci ... dam po par xp a hned v chate pisu aky skvely admin som atd. ... ako porovnavat co si o tebe myslia hraci je myslim zcela zbytocne lebo to za 1. nemusia mysliet vazne a za 2. su to len patolizaci (cest vynimkam) ... takze s tymto tu prosim ta nechod ...
Člen
#74 | Zaslané: 8 Júl 2010 11:24
Odpovedať 
jurky13
nemám potrebu niekam utekať :D, a bol som tam pomerne dlho, usúdil si asi sám že použité pejoratívum bolo na mieste :D, kedže veru bol si tam bol 10 sekúnd dal si jeden ban, všetci ponáhravané xp , nikto ťa o nič nežiadal a hodil si RR mapy :D, aby si náhodou nebol znevýhodnený že si prišiel neskoro :D - to mi príde ako zneúživanie práv....

"iba" 6 neoprávnených banov :D to je myslím dosť za tú chvíľu tvojho pôsobenia, nie každý to hodí rovno na fórum, väčšina má providera t-com, reset modem frčí ďalej, neobťažujú sa... a keď vidíme podľa akých okolností dávaš bany (viď demo) bolo ich isto omnoho viac :D....
Člen
#75 | Zaslané: 8 Júl 2010 11:28
Odpovedať 
NightinGale ty si asi nepochopil, ked citujes tak vyber celu vetu a nie len polovicu.. lebo potom veta nadobuda dvojzmysel.. Ja som povedal,ze hraci su spokojni so mnou ,lebo som tam casto a ne,ze oni ma velebia ze im davam xp . Mne je to ukradnute, ze oni pytaju xp.. ked chcu tak dostanu... ale najviac ma naj...ee.,ze pride neaky typek a ma 0 lvl ..ja taktiez a pyta aby som mu dal 3 lvl... to je uz fakt chore ?
 Page:  ««  1  2  3  4  5  6  7  ...  17  18  19  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS