| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

PUB1 IDE!!!! NOVA IP!!!

Page:  ««  1  2  3  4  »» 
Administrátor
#31 | Zaslané: 28 Jún 2010 16:04
Odpovedať 
Sova Pisal som ti co stym
Administrátor
#32 | Zaslané: 28 Jún 2010 18:03
Odpovedať 
nakup ceny a mozme sa o tom bavit
Administrátor
#33 | Zaslané: 28 Jún 2010 18:17 | Zmenil/a: Sid
Odpovedať 
ja nemam loga sponzorov na webe, ani nemam oz na ktore by som dostaval 2% ;)
Člen
#34 | Zaslané: 30 Jún 2010 09:03
Odpovedať 
podle meho to neni az takovy problem, jen se tam musi nekdo napojit,treba par adminu se domluvte na vecer aat je tam treba aspon 6 lidi a pak se 3..4..5 lidi napoji, ja jsem predevcirem se napojil na dust 2a a za par minut tam bylo 10 lidi :D delam chodici reklamu na dust2 :D ne konec srandy, kdyz jsem videl kdo driv hraval na pub1 tak ted silne pochybuju ze si vubec umi zmenit IP na NS.. a ze vubec chodi sem na web, a ze vubec vic co to je ip adresa, prece je to pres server a tam to funguje takze nevim kde je problem. udelejte tu reklamu pres pul webu na pub1 nebo nevim:D ono je to tu celkem hodne neprehledne a tato vec by sikla kdyz to de tak do nevim kam
Administrátor
#35 | Zaslané: 30 Jún 2010 10:37
Odpovedať 
zial nepomohlo ani ked som tam pritiahol ludi a behalo nas tam 13 (zatial maximum co som tam od noveho pub1 videl) hrali sme tam takto cca 30 minut ale nikto novy sa nenapojil; problem nie je v tom, ze ludia maju ulozenu IP nehraju tam lebo je prazdno, ale prave preto, ze tu IP nemaju ulozenu a vacsinou sa tam niekto novy dostane len omylom zo SH alebo Lams
Člen
#36 | Zaslané: 1 Júl 2010 07:56
Odpovedať 
tak ako písal BAGR, treba namiesto tých sponzorov čo sú úplne hore na frontpagi tresnúť jeden veľký banner s IPčkami všetkých serverov a pri PUB1 napísať, že je new a aj gungame..a sponzorov niekde inde dať keď tu musia byť..
Administrátor
#37 | Zaslané: 3 Júl 2010 18:25 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
Kedze sa s PUB1 nic nedeje a ja sa momentalne dost nudim mam pre Sovu navrh. Napisem to v bodoch nech je to prehladnejsie:
1. cas na mapu by sa mal zmenit na 30 minut alebo 30 kol; sucasnych 45 minut je moc
2. svihnut giganticku newsku na hlavnu stranku
3. vyhlasit sutaz o post admina na PUB1 (pripadne nejaky rezervovany slot); vyhra ten, komu sa podari dotiahnut co najviac ludi na PUB1 a ak sa server zase chyti, povedzme po dobu 2 tyzdnov tam bude cez den 10 a viac ludi, vyhra; az bude na servery hrat po dobu 2 tyzdnov aspon tych 10 ludi, bude na webe/fore spustene hlasovanie a kto ziska najviac hlasov vyhra (detaily by sa doladili az by to bolo realne, ze sa to uskutocni)
4. pridat na server westwood; sice tu mapu moc nemusim, ale bola jedna z najoblubenejsich na starom PUB1
5. piste akekolvek dalsie napady, ktore by to tam uz konecne nakopli
6. vypnut to vyhadzovanie koli inym modelom; tento bod je dost dolezity, lebo na PUB1 aj predtym hrali lampy co si radsej natahaju 3 prdele modelov namiesto toho aby sa to anucili hrat a bez nich je proste na servery prazdno
Člen
#38 | Zaslané: 3 Júl 2010 19:37
Odpovedať 
Takže,
toy P4ul hybajte riťami a zapínajte CS, zajtra od 10:00 nech vás tam vidím nastúpených, budem tam a snáď mi dojdu nejaké lamky robiť spoločnosť, na PUBku som sa chcel vykašlať, ale kedže vidím, aký ma Smrťo na tom záujem tak spravím presný opak, ide sa hrať a bude to tam to, čé stále ! :) To na čo sme všetci boli zvyknutí, veď komu by nechýbalo večné lamenie toy-a, BANovanie lazyho a jeho skvelé reasony, Smrťovu kamennú tvar voči všetkým, moje a kaktusove knifovanie ! :D

Zajtra, 10:00 z.u.l.u vás tam chcem vidieť aspoň 5, zvyšok už sa ponapája, keď zbadá vaše mená :)

Btw. Smrťo, žiadna súťaž do tímu podľa mňa nie je potrebná, ešte by sa tam dostali vačšie lamky ako je toz a P4ul a to nám dúfam nechýba ! :D

P.P.S : Svetový mier a podpora rodine Marleyovych ! :D
Člen
#39 | Zaslané: 3 Júl 2010 20:32 | Zmenil/a: BAGR
Odpovedať 
Smrtihlav
hlavne:

1. svihnut giganticku newsku na hlavnu stranku

2. vypnut to vyhadzovanie koli inym modelom; tento bod je dost dolezity, lebo na PUB1 aj predtym hrali lampy co si radsej natahaju 3 prdele modelov namiesto toho aby sa to anucili hrat a bez nich je proste na servery prazdno

a myslim ze to bude ok ono to jsem uplne zapomnel ty modely podle me hraji 3/4 problemu.1/4 je neprehledne umisteni IP adresy serveru = svihnut giganticku newsku na hlavnu stranku

a pokud ani todle nezabere, pak prohlasuji mou teorii o objevovani zenskych organu za potvrzenou:D
Administrátor
#40 | Zaslané: 4 Júl 2010 11:04
Odpovedať 
no kde ste, cakam na servery :-D
Člen
#41 | Zaslané: 20 Júl 2010 20:21
Odpovedať 
no konecne :D
raD
Člen
#42 | Zaslané: 20 Júl 2010 20:31
Odpovedať 
je to tak skoro vsade...zmenila sa IP a padla navstevnost...uz moja 3. skusenost s jednym z mojich obľúbených serverov.....som toho názoru, že dosť veľa ľudí aj ked na web chodilo tak si to nevšimlo...málo zvýraznené to bolo určite...tiež si myslím že nejaké oznamy sa mali dávať aj počas toho ako fungoval ešte ten starý server....každý jeden admin čo sa napájal, tak to mal spamovať každých 10 min aspoň, alebo ja neviem....ale nejak veľa informácií o tom, že bude nová IP nebolo....ale tak ostáva veriť, nádej zomiera posledná :)

Regards
raD 8-)
eloelic
Administrátor
#43 | Zaslané: 20 Júl 2010 22:39
Odpovedať 
PUB1 bude mat opat povodnu IP. Server co bol v Kosiciach si "odskocil" na LANku do Sucian. Teraz je otazka casu, kedy sa vrati naspat. JA verim, ze do mesiaca sa opat napoji na siet a budeme opat mat plne PUB. Lebo pohlad na prazdne servery mi nerobi vobec dobre.
raD
Člen
#44 | Zaslané: 22 Júl 2010 20:27
Odpovedať 
som zvedavy ci to pomoze :)
eloelic
Administrátor
#45 | Zaslané: 22 Júl 2010 22:07
Odpovedať 
A zohnal si nejake 2 percenta, ze tu tak skaces?
 Page:  ««  1  2  3  4  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS