| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

PUB1 IDE!!!! NOVA IP!!!

Page:  ««  1  2  3  4 
raD
Člen
#46 | Zaslané: 26 Júl 2010 18:41
Odpovedať 
neskacem len, hovorim svoj nazor....ci k tomu tiez treba 2 percenta dat ???
banzai
Člen
#47 | Zaslané: 27 Júl 2010 11:48
Odpovedať 
2 percenta aby sa elo mohol ist skolit s vedenim fofosu na chatu...kto by nedal...ani ja som nedal :) a a ni nedam lebo nebudem mat :P

na lanku ukradnut server to vie ale aby sa vratil napatky to nie

a vobec kedy pojdeme hromadne na pub1 ? dohodnime velky termin aby ani slote prazdne neboli :), aj elololoerig by sa mohol napojit ...cim viac lamiek tym viac funny
eloelic
Administrátor
#48 | Zaslané: 31 Júl 2010 17:07
Odpovedať 
Banzai, ja nemam casu sa hrat hry. V tvojom nicku mas asi preklep. Nemalo by to byt bozai? A vies kde ma mozes :) 2 percenta aby si sa mal kde hrat. Nemam rad darmozracov.
Člen
#49 | Zaslané: 12 Aug 2010 20:58
Odpovedať 
tak dalo mi to trochu zabrat,lez som precital vsetky prispevky a mozem skonstatovat ze jediny problem serveru je ze je tam malo ludi prihlasenych,,no pokusim sa niekoho prilakat..skusim dat ip serveru na fb alebo na pokec a uvidim ci to prinesie nejake ovocie....ale tazko povedat..
Vzdy ked som sa napojil tak tam bolo cca. 5 hracov aj so mnou..a ked bol stary pub este tak som sa tam mal problem napojit o 8 hodine,lebo vsetky sloty plne boli...
dufajme ze casom sa naplni server dobrymi hracmi......
dufam ze sa to podari...a este by som chcel poziadat o nahodeni mojich prav prosim na pub 1.

vopred dakujem
Člen
#50 | Zaslané: 24 Aug 2010 20:47
Odpovedať 
Chalani ale mohli by ste to nejak spojazdnit, lebo je 20:46 a pub 1 je prazdny.... a /server nefunguje... to ako maju ludia dojst ? .... uz je jedno preco tam niesu... teraz je otazne ako sa dsotanu naspat.... 3X dust 2 server .. IP setky idu dalej.. a prazdne...to co sa deje ?
Administrátor
#51 | Zaslané: 27 Aug 2010 21:55
Odpovedať 
lazy*bullet
toto sa deje uz treti mesiac
Administrátor
#52 | Zaslané: 4 Sep 2010 23:08
Odpovedať 
Je uz odstraneny ten filter modelov z PUB1 a Dust2?
 Page:  ««  1  2  3  4 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS