| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

PUB 1 ide len sa tvari, ze nie, tak HYBAJTE NAN ! :)

Člen
#1 | Zaslané: 4 Júl 2010 13:22 | Zmenil/a: Kolik
Odpovedať 
Od rana som tam s mensimi prestavkami, kedze mi to laguje ako sproste neviem preco .. Stretol som tam P4ula a modeusa, viacerych nie, teraz som tam sam a hra sa cs_italy, tak pripravte konzoli a hybajte na server..

NEW IP is : cs.gaming.sk:27025
Administrátor
#2 | Zaslané: 5 Júl 2010 12:24
Odpovedať 
SOVA

odstran prosim ta ten modelovy filter; dnes to kvoli nemu vykoplo 5 hracov co som sa poflakoval na PUB1; celkom uspesne to myslim udrziava server prazdny
Člen
#3 | Zaslané: 5 Júl 2010 17:19
Odpovedať 
načo si to dávate iné modely, klasiku ste už v podstate vyradili, na bratovom som hral cs 1.6 a vypadalo to graficky skôr na source...
Administrátor
#4 | Zaslané: 5 Júl 2010 17:41 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
DuchCick
modelovy filter tam pusti len tych co maju zakladne CS 1.6 modely a vela ludi si instaluje do CS ine modely a vtedy tam nemozu hrat resp. su automaticky kicknuti; nejako mi unika pointa tych reci o CS:S
Člen
#5 | Zaslané: 10 Júl 2010 17:32
Odpovedať 
akosi mi na novom pube práva absentujú...a cez deň tam nie je veľa hráčov ako na starom pube....ale to by sa malo časom spraviť...
poprosím o nahodení práv aj na nový pub 1 ...vopred ďakujem...
Člen
#6 | Zaslané: 10 Júl 2010 19:16
Odpovedať 
len som si zap*čoval na to že zabíjajú klasiku, - nič ku serveru :)
Administrátor
#7 | Zaslané: 10 Júl 2010 22:40
Odpovedať 
hasky prava su ti na nic, kym tam bude ten filter modelov 3/4 ludi, ktori by tam chceli hrat to kickne a preto je tam prazdno
Člen
#8 | Zaslané: 10 Júl 2010 23:16
Odpovedať 
A co takto jemne opinkat hracov a dat z Lamasu presmerovanie automaticky na PUB ? Dalo by sa to tak urobit ? Predsa len je to takmer to iste, len by sa naplnit PUB + ak Sova odstrani filter na tie modely ( Predsa len, nie sme kazdy profesionali, ked si chcu niektori honit ego s poupravovanymi modelmi, nech sa paci ) tak by sa PUBka mohla naplnit, ja uz robim co mozem, chodim po serveroch a s nabindovanym F1 robim reklamu :D
Administrátor
#9 | Zaslané: 10 Júl 2010 23:40 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
Sova je to na tebe; v topicu venovanemu SH si sa uz vyjadril, teraz by to chcelo venovat pozornost PUB1

Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS