| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

LEN PRE SOVU

Administrátor
#1 | Zaslané: 12 Júl 2010 23:21 | Zmenil/a: Smrtihlav
Odpovedať 
Ocenim ked v tomto topicu bude odpovedat na otazky len Sova. Odpovede od inych uzivatelov budu zmazane. Otazky moze samozrejme pisat kazdy.

Rad by som sa ta spytal ci by bolo mozne odstranit filtrovanie modelov na serveroch PUB1 a Dust 2 only. Upravit cas mapy na PUB1 na 30minut, pripadne mi spristupnit nastavovanie serveru v amx a ja ho ponastavujem (ak je to mozne). Je to skoda, ze na nich nikto nehra koli tomu filtru.
Člen
#2 | Zaslané: 12 Júl 2010 23:40 | Zmenil/a: Kolik
Odpovedať 
Preco sa nerozdeli horna plocha urcena sponzorom na 2 casti ? Do jednej pojdu sponzori a do druhej servery, teda momentalne hlavne PUBka, nech ma reklamu ( Aj ked dovodom prazdnoty su skor tie vyssie spominane filtre ) , alebo sponzori pozaduju takuto velkost reklamy ?
Administrátor
#3 | Zaslané: 14 Júl 2010 15:12
Odpovedať 
cital som vsetky spravy co si mi ohladom toho pisal smrto, ci uz tu na fore alebo sprava cez web alebo icq ci steam, lenze nie som si isty ze prave toto je cesta ktorou ist, rozmyslam nad tym samozrejme, tych 30 minut samozrejme nie je problem zmenit
Člen
#4 | Zaslané: 14 Júl 2010 15:49
Odpovedať 
mna by zaujmalo kedy sa nahodi AWP,AIM, ... server aspon priblizny datum
Administrátor
#5 | Zaslané: 14 Júl 2010 16:21
Odpovedať 
koniec letnych prazdnind/zaciatok skolskeho roka sa cs2 vracia spat na connect, naopak cs1 sa rusi a servery z cs1 sa prenesu na cs2. Tym padom to samzorejme znamena zmenu ip adries serverov niektorych
Administrátor
#6 | Zaslané: 15 Júl 2010 13:33
Odpovedať 
ok vypol som to, som zvedavy ci nastane zmena

Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS