| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

Warcraft mode CS ?

Člen
#1 | Zaslané: 14 Júl 2010 06:50
Odpovedať 
Hojky.

Bol by som rád aby sa tento server urobil, ak tvorcovia budu mat pristup k veciam okolo toho.

Klasické CS je z mojho pohladu málo dynamické a SuperHero je zas prehnane utopistické a dosť crazy by som povedal :) a pre nás postaršich..... no hotová trauma :D

Preto by som rád vedel či by hráči mali záujem o tento mód, prípadne iné nápady :)

(možno by som chcel už priliš vela :P ale "Base builder" mod je tiez dosť haluzný, checknite si to na nete ak ste to nehrali este:))

Tak sa vyjadrite či alebo neči :)

Mimochodom vyzývam všetkých patriotov gamingu aby sa joinli na Facebooku ku gamingu a prizvali Vsetkych friendov, kedze bol PUB1 dole a je nova IP... atd atd.... proste treba reklamu. A nechcem byt sarkastický, ale ked admini vo volnom case robia "príjemné" prostredie pre hráčov, mohli by ste ako hráči venovať tomuto pár minutiek a budú všetci spokojní.

chrrrrr... prepínam a končím :))

lazy
Člen
#2 | Zaslané: 14 Júl 2010 08:28
Odpovedať 
Nemas co robit po nociach a pises sakra ? Hybaj drichmat :D

Aby som nebol uplne OT, WarCraft mod som hral len raz v zivote, rad by som ho skusil znova, v poslednej dobe zavislacim na supehere, kedze ma tam pritiahla zvedavost .. Ale zda sa mi to byt, ako ty hovoris, prilis ,,velka haluz,, ..

K Base Builder, nepoznam, nevyjadrujem sa zatial, mozno ked najdem co to na nete o tom :P
Člen
#3 | Zaslané: 14 Júl 2010 10:19
Odpovedať 
W3 je skvelý mode, rád som ho hrával, no už nieje kde, všetky frčia na novom protokole a uvítal by som ho...
Administrátor
#4 | Zaslané: 14 Júl 2010 10:28
Odpovedať 
Lazy povedal presne moje slova. Ja som za uz davno len ... neako sa nic nedeje. Ani CS odkedy je leto nehram, ale w3 by to mohlo zmenit :)
Člen
#5 | Zaslané: 14 Júl 2010 10:36
Odpovedať 
Zdarec,
já sem W3 mod hrával a po dlouhé době ho hraju zase :) ....bohužel jinde.
Přesně jak píšete, superhero je už moc překombinované, war3 mod je zlatá střední cesta mezi obyčejným cs a superherem....vřele doporučuju.
Člen
#6 | Zaslané: 14 Júl 2010 11:19
Odpovedať 
paul, prosím hoď mi PM, kde hrávaš :)
Člen
#7 | Zaslané: 14 Júl 2010 13:29
Odpovedať 
pom keď sa bude o tom reálne, tak by som uvítal w3 čo sa musia exp nahrávať každú mapu.... bo na Ip či na nick to je chobotina...
Člen
#8 | Zaslané: 14 Júl 2010 19:12
Odpovedať 
W3 mod by som uvital aj ja, pisal som o tom uz pred pol rokom, ale bolo to zmietnute zo stola smahom ruky...chybaju mi ti kempreri co si daju humana a cloak a cucia v rohu aj pol mapy :D
Administrátor
#9 | Zaslané: 15 Júl 2010 13:31
Odpovedať 
take moji zlati, spustil som testovaci server w3FT, samozrejme je to prvy pokus, nedokonaly, zatial bez map, potrebujem feedback, cize keby ste sa mi tu ti, co po tom serveri tak tuzite, dokazali dohodnut na jednom termine, kedy by sme to otestovali, a doplnili a upravili co chyba atd. Najlepsie by to bolo tak, + by sme sa vsetci napojili na irc a poriesili tento problem, pripadne admin chat. treba cas, datum, ochotu spolupracovat. IP test servera je cs.gaming.sk:28018
Člen
#10 | Zaslané: 15 Júl 2010 13:50
Odpovedať 
sova je akosi tento mesiac akčný, rieši 2 veci naraz :D aj SH a aj W3FT :D s tým W3FT nemám velmi skúsenosti takže ja sa do toho monovať nebudem, no potom si tam velmi rád zahram keď bude final release :P
Administrátor
#11 | Zaslané: 15 Júl 2010 14:02
Odpovedať 
rozumies nerozumies, treba prist a skusat. Povies co by malo byt ionak alebo co by malo fungovat a nefunguje, respektive chyba to tam.
Člen
#12 | Zaslané: 15 Júl 2010 18:40
Odpovedať 
Aky je tam protokol? kickuje ma to bez reportu

Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS