| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

Prava na SH (Superhero)

Page:  1  2  »» 
Sabinator
Člen
#1 | Zaslané: 20 Júl 2010 16:43
Odpovedať 
Ahojte

Chcel by som sa opytat ci by som nemohol dostat prava na Sh ?Splniam vsetky podmienky az na steam :P
- hlavnou podmienkou je mať viac ako 18 rokov
- vlastniť Steam
- mať skúsenosti s adminovaním
- a vedieť ovládať AMX

:Mam 18 rokov
:Na serveroch som od 10:00 do 15:00 kedy ako :)

Preto som vytvoril tuto temu lebo chcel by som pomoct k rozkvetu fofos.gaming :)
Člen
#2 | Zaslané: 20 Júl 2010 16:46
Odpovedať 
:D Môj názor je , že nemáš schopnosti na to byť adminom, máš rovnaké videnie ako jurky :D
Potvrdil si to v príspevku ach jaj, kde je dodané demo ktoré viacerí admini odsúdili za irelevantné.... ako môžeš byť adminom, keď si vyniesol ortieľ skôr ako si ním vôbec bol? :) Nechcem dostávať bany od ďalšieho slepca...
NightinGale
Člen
#3 | Zaslané: 20 Júl 2010 19:31
Odpovedať 
podla prihlasky a po komente v "ach jaj" som PROTI
eloelic
Administrátor
#4 | Zaslané: 20 Júl 2010 22:40
Odpovedať 
Nema steam, takze nic.
tazbik
Člen
#5 | Zaslané: 21 Júl 2010 17:36
Odpovedať 
On by len daval xp v kuse a nic viac
Člen
#6 | Zaslané: 21 Júl 2010 19:49
Odpovedať 
Steam strasne precenujete...si myslite ze ked si niekto kupi steam tak je zrazu z nuly skillerom alebo co? uz sa uvedomte...videl som nonsteamakov, ktori by vacsinu steamerov skovali do vrecka. skoda penazi za steam, radsej ich prepijem..(tymto vyrokom nepodporujem sabinatorov navrh na adminovanie)
Člen
#7 | Zaslané: 21 Júl 2010 20:12
Odpovedať 
tazbik:
On by len daval xp v kuse a nic viac

Niečo ako jurky, že :)
Administrátor
#8 | Zaslané: 21 Júl 2010 20:39
Odpovedať 
mam v pizzi:
Steam strasne precenujete...si myslite ze ked si niekto kupi steam tak je zrazu z nuly skillerom alebo co? uz sa uvedomte...videl som nonsteamakov, ktori by vacsinu steamerov skovali do vrecka. skoda penazi za steam, radsej ich prepijem..(tymto vyrokom nepodporujem sabinatorov navrh na adminovanie)

jednoducho su urcene pravidla, ci sa ti to paci alebo nie, uz len z toho ako pises mi je jasne ze si steam nikdy nemal
Sabinator
Člen
#9 | Zaslané: 21 Júl 2010 20:43
Odpovedať 
Ja som pekne vytvoril temu a pekne som sa spytal ci by som nemohl dostat prava na Sh a pomoct tomu aby tu kazda 2 tema nebola otom ze adminy chybaju na serveroch.Ja som mal steam ale racej som ho predal :D:D lebo to mam jedno ci budem mat steam alebo nie na offline a aj uz na steam su cheaty takze to je fuk.

A Silent co si tim myslel ako jurky ?

Poprosil by som o vyjadrenie adminov a nie hracov.
Člen
#10 | Zaslané: 21 Júl 2010 20:52
Odpovedať 
Sova:
uz len z toho ako pises mi je jasne ze si steam nikdy nemal

aj preto som to tak napisal aby to bolo zrejme, jasne ze som nemal , ani nikdy mat nechcem, je to....zbytocnost . Ale hral som na kamaratovom steame...nepocitoval som to ako za nejake plus, teda okrem toho ze tam neboli koderi..
NightinGale
Člen
#11 | Zaslané: 21 Júl 2010 21:25
Odpovedať 
no pizza ja ti zcela oponujem ... ja ked osm prechadzal na steam bola to strasne velka zmena ktora sa neda opisat jednoducho to musi clovek zazit ... ked som si zahral na poriadnom, kvalitnom steam servery tak to bolo uplne o niecom inom ako NS ... jednoducho na steame ta hra ma trosku vacsie rozmery a je to o niecom inom ako na NS ... ako cest vynimkam ale zvycajne to tak byva, a inak nemyslim si ze hocijaky skusenejsi steamovej hrac by udelil taky ban ako jurky v teme ach jaj
Administrátor
#12 | Zaslané: 21 Júl 2010 21:42
Odpovedať 
Sabinator:
Poprosil by som o vyjadrenie adminov a nie hracov.

vsimni si hned stvrty komentar, tam mas vyjadrenie priamo od najvyssieho velitela posadky, myslim ze to by ti malo stacit
Sabinator
Člen
#13 | Zaslané: 21 Júl 2010 22:03
Odpovedať 
Keby som mal steam dalo by sa steam nieco robit?
Sedlacko
Člen
#14 | Zaslané: 21 Júl 2010 23:57
Odpovedať 
ides si ho kupit naspat? ved si vravel ze je to zbytocnost :D
Člen
#15 | Zaslané: 22 Júl 2010 07:27
Odpovedať 
SIlent
.. noa je nieco na tom zle ze davam xp ? podla mna nie.. davam objektivne a kazdemu.
 Page:  1  2  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS