| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Pripomienky k serverom fofos.sk | Gaming | Forum / Pripomienky k serverom /

Prava na SH (Superhero)

Page:  ««  1  2 
Sabinator
Člen
#16 | Zaslané: 22 Júl 2010 07:40
Odpovedať 
Pocut Sedlacko na tuto otrazku ty len takto odpoviem :
Sedlacko:
ides si ho kupit naspat? ved si vravel ze je to zbytocnost :D

Ano pojdem si ho kupit kvoli 2 dvovodom ...
1.Rozmyslal som ze budem hrat s kamosmi cw
2.Keby som dostal prava ked budem mat steam ?

A steam uz nemam asi rok a pol.
Ja neviem pochopit adminov ani hracov stale vedia zmenit temu vkuse niejaku debilitu napisete v teme a potom seci uz idu spamovat.
Člen
#17 | Zaslané: 22 Júl 2010 11:19
Odpovedať 
och moj boze,netreba novych adminov,stare dobre mena stacia na tolko hracov podla mna :) ale ja som len ubohy smrtelnik cize sa mozem aj mylit :)
Člen
#18 | Zaslané: 22 Júl 2010 19:13
Odpovedať 
NightinGale:
no pizza ja ti zcela oponujem ...

Sak jasne, ja nehovorim ze to nie je k nicomu uplne, ale hovoril som o sebe. Napr. ja hravam CS 8 rokov, od svojich 14tich...a aj keby som si kupil steam, tak sa nikam neposuniem, pretoze hram forfun...to by som musel drtievat CS niekolko hodin denne aby som este nejak napredoval...myslim si ze skusenosti ja osobne mam dost, poznam vsetky bugy, rozne grify, taktiky, hraval som aj cwcka so steamermi, takze tak....takze je zbytocny pre mna, pretoze nemienim stravit pri CS 5 hodin denne atd....co sa tyka niektorych jurkyho bananov, to je fakt ze to by som nedal...dovolim si tvrdit ze cheatera rozoznam v pohode...ale neviem teda preco je adminom ked nema steam, skusenosti a este k tomu hrava v herni bez soundu...nie je extra zly admin (videl som aj ovela horsich na inych serveroch) ale viem si predstavit aj lepsich..
NightinGale
Člen
#19 | Zaslané: 25 Júl 2010 17:44
Odpovedať 
no ja si aj tak stale myslim ze steam ta nauci viac ako NS ... jednoducho je to moj nazor moj postoj a nikto mi ho nevyhovori lebo som to zazil a posudzujem podla toho ... + mam friendov ktory to tiez zazili a tiez si to hadam myslia ... ale ako cest vynimkam samozrejme to vzdy
Člen
#20 | Zaslané: 25 Júl 2010 17:48
Odpovedať 
NS rulez :D
t1p3k
Člen
#21 | Zaslané: 23 Aug 2010 12:57
Odpovedať 
aj ja by som chcel byt adminom ...steam nemam a vobec mi to zili netrha mam tiez 18 .....seru ma cheateri na serveroch.....dokazem rozoznat cheaterov na serveroch....a myslim si ze mat steam nic neznamena.....cheaty existuju aj na steam takze je to strata penazi....:)....
amx ovladam dost nato aby som dal niekomu kick alebo ban...xp nepridavam.....staci vam to ??, :D
Administrátor
#22 | Zaslané: 23 Aug 2010 14:08
Odpovedať 
nestaci
t1p3k
Člen
#23 | Zaslané: 23 Aug 2010 14:40
Odpovedať 
co este treba :)
Člen
#24 | Zaslané: 24 Aug 2010 17:04
Odpovedať 
steam :-D
t1p3k
Člen
#25 | Zaslané: 24 Aug 2010 18:14
Odpovedať 
steam neni potrebny nato aby som mohol byt admin.....steam su zbytocne vyhodene peniaze .....jedine mam steam ale volne stiahnuty :)
Administrátor
#26 | Zaslané: 24 Aug 2010 18:22
Odpovedať 
t1p3k:
steam neni potrebny nato aby som mohol byt admin

a prave tuto sa hrozne mylis :P u nas je
NightinGale
Člen
#27 | Zaslané: 24 Aug 2010 22:10 | Zmenil/a: NightinGale
Odpovedať 
viete medzi NS a STEAMOM je taky rozdiel, ze to co je na NS cheating byva zvycajne na STEAME only skill, ked hrate na steam servery mate povedzme 90% istotu ze tam nikto cheaty nema a je to len o skille, v tom pripade vsetky tie neuveritelne headky vam pridu uz potom celkom normalne a tym padom sa meni aj vas pohlad na taketo situacie, berete do uvahy viac zvuk, luck, predvidavost, a vsetky tieto veci ktore su na steame beznou sucastou :D akoze nehovorim ze aj na NS taketo nieco nie je, ale urcite nie v takom mnozstve ako na steame, ale na toto musi mat kazdy svoj vlastny nazor a toto je ten moj
Člen
#28 | Zaslané: 25 Aug 2010 11:41
Odpovedať 
a preto som tu dostal tri bany :D:D:D keby mám steam tak nedostanem bo steam=skill :D:D to je aké škatuľkovanie :D
NightinGale
Člen
#29 | Zaslané: 25 Aug 2010 20:44
Odpovedať 
to tvrdenie steam=skill to je vazne neskutocne trapne tvrdenie a nechapem ako si toto moze niekto mysliet (nevravim ze ty)
Člen
#30 | Zaslané: 25 Aug 2010 21:11
Odpovedať 
tak tak
 Page:  ««  1  2 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS