| Domov | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
volny chat fofos.sk | Gaming | Forum / volny chat /

Beefree

Page:  1  2  »» 
Člen
#1 | Zaslané: 18 Júl 2010 10:22
Odpovedať 
Kto ide na tento festival elektronickej hudby? Dolče, boče, crack, lazy a možno aj ja sa dostavíme, tak dajte vedieť, môžme dať bohapustú pijatiku :)

Mačka
Člen
#2 | Zaslané: 18 Júl 2010 10:46
Odpovedať 
pivo za tri éčka, do areálu si nič nemôžeš doniesť, festival ťa nakoniec víde viac ako iný...
Člen
#3 | Zaslané: 18 Júl 2010 11:01
Odpovedať 
Je to možné :) Ja tam idem iba na jednu noc a aj to iba preto, že tam hrá dolce, inak by som tam ani nepáchol, ja takú hudbu vôbec nemusím :)
Člen
#4 | Zaslané: 18 Júl 2010 11:22
Odpovedať 
Mozno tam zavitam aj ja =)
Člen
#5 | Zaslané: 18 Júl 2010 11:32
Odpovedať 
vsetko sa da prepasovat :)
Administrátor
#6 | Zaslané: 18 Júl 2010 14:15
Odpovedať 
ja si na sirave hadzal piva za plot a z druhej strany potom pobral ... ale to bolo az potom jak sa mi z nohavic vysypali plechovky pred tou korbou na vstupe :] ... ale ine som chcel, 3e pivo? game over
Člen
#7 | Zaslané: 18 Júl 2010 15:32
Odpovedať 
to asi bude nejaky ten heineken alebo nejaky iny likerik :D
Člen
#8 | Zaslané: 18 Júl 2010 20:30
Odpovedať 
ja idem tieez ked uz byvam hned vedla :D a nikdy ma to skoro nic nevyslo .... pijatiku mozes vypit pred arealom a si pan
Administrátor
#9 | Zaslané: 19 Júl 2010 15:29
Odpovedať 
.,,.,.ludia cim rozmyslate? jediny miestny clovek lietadlo vie ako na to :) :D:D vidime sa tam ;P
Člen
#10 | Zaslané: 19 Júl 2010 21:08
Odpovedať 
Gaminaci ako se tam najdeme ked uz tam tolki ideme x)?
Člen
#11 | Zaslané: 19 Júl 2010 23:16
Odpovedať 
staci ist o 5 rano pri Trance stage :D
Člen
#12 | Zaslané: 20 Júl 2010 16:53
Odpovedať 
hraaaaaaaaaaaaaaaaam od 05:00,,,,koncim to tam na TRANCE stage takze xem vidiet povinne GAMING v prednej linii :D a co sa tyka chlastu tak ako lietadlo spominal pit sa nemusi v areali :) a 3e stoji pivo ale HEINEKEN !!! je pivo aj za 0.80e,,,, bude tam po kkt stankov s chlastom , staci najst ten pravy a nie hned ten najdrahsi :)))
Člen
#13 | Zaslané: 20 Júl 2010 17:47
Odpovedať 
dolče, už len na teba sa pôjdem pozrieť :D
Člen
#14 | Zaslané: 25 Júl 2010 21:49
Odpovedať 
jooooooooooooooooooooooo... ok ...

jooooo :D

dobre, takze patek mam povinnosti.. ale sobota je istá.... setko zriesime....a musime si dat nejaky bod meetu ludiaaa nejaku vlaku abo daco.... mozno by lietadlo mohol navrnhut nieco kde sa da vzdy zísť alebo tak nejak ... dolce neboj sa cicíkmi budeme vrtiet seci :DD

a macka.... DNB DNB DNB DNB DNB DNB DNB (tento riadok si citaj dookola a potom ti to vysvetlím)a slubujem ze nebudes lutovat :)))))
tesim sa :)))

sid... si pán... len by ma zaujímalo ci ti aj nieco povedal ten ujo pred ktorým ti pivá popadali alebo ti rovno fyzicky naznacil ze pred nim sypat na zem pivo sa nerobí :DD
Člen
#15 | Zaslané: 25 Júl 2010 23:20
Odpovedať 
tááákže ako moje prvé ja povedalo... plne s ním súhlasím a moje druhé ja by rado doplnilo, že po debate/hre s lietadlom ... navrhol, že pri feste je taky bud most ci vyjadukt ci co to je co je akoze spojené s dialnicou... takze otázka kde je vyriesené, nastoluje sa dalsia... ze kedy... tak co jaké máte navrhy.. kedy kto prichádza... a samozrejme hovoríme o sobote.. (to znamená ze nie piatok... ale sobota :D ).... piste piste... lebo ked sa moje tretie ja zobudí... :D
 Page:  1  2  »» 
Vaša odpoveď
Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázok  Odkaz na stránku 

Poháňané miniBB®
Interconnected with KDYBY RS